5.02.2017 г.

Today's Yummy Lunch Plate

Да... днес е неделя и както следва да бъде неделята е изпълнена с много емоции, вкусно хапване и излежаване в леглото. Днес за обяд реших да си направя вкусен обяд. Понеже обичам зеленчуците и от скоро съм фен на патладжана, реших да направя една страхотна гозба с него. Яла съм подобно ястие навън, но е друго да си го направиш домашно...

Yes ... today is Sunday and how should be filled with many emotions, tasty meal and lounging in bed. Today for lunch I decided to make delicious lunch. Because I love vegetables and recently'm a fan of eggplant, I decided to make a great meal with him. I ate it outside on restaurants, but it's another to make it at home ...

Неделни глезотийки

Sunday treats



Рецепта:

1 патладжан
кайма 
лук
морков
домат
сол и пипер

Recipe:

1 eggplant
minced meal
onion
carrot
tomatoe
salt and paper

Сложете патладжана да се свари за 5 минути, за да омекне и го разрежете на две половини. Издълбайте вътрешността. Междувременно сложете каймата да се запържи, след като е почти готова, може да сложете останалите продукти и да подправите ястието с подправки по ваш избор. След като плънката е готова, може да напълните патладжаните с нея. Преди да ги сложите във фурната и да ги запечете може да настържете малко кашкавал и ще бъде перфектно!

Put eggplant to boil for 5 minutes to soften and cut it into two halves. Carved inside. Meanwhile, put the minced meat can be fried after being almost ready, you can put the remaining ingredients and to put some spices to the dish of course you choose what to put.  Once the filling is ready, you can fill the eggplants with it. Before putting them in the oven and bake them it is a great idea to put a little yellow cheese and will be perfect lunch!




MMM ... Yummy !

Няма коментари:

Публикуване на коментар